• Mobile Home 1
  • Speeltuin
  • Zwembad
  • Mobile Home en parkeren
  • Terras

Vakantiepark de Schatberg

De Schatberg is een heerlijke ruim opgezette camping. Deze camping is het hele jaar door geopend. Door de vele voorzieningen, zowel binnen als buiten, voor zowel jong en oud is de Schatberg erg geschikt voor mooi en minder mooi weer! Daarom is De Schatberg ideaal voor zowel de winter- als zomerrecreant.

Zo is er bijvoorbeeld een zandstrand met ligweide, minihaven en glijbaan van 90 meter, maar ook een luxe overdekt binnenbad (±30 graden) met stroomversnelling, massagestralen, glijbaan, peuterbad en whirlpool.

Buiten kunt u o.a. surfen, vissen, trampoline springen en tennissen, binnen o.a. bowlen, minigolfen, squashen, darten, biljarten en u vermaken in de automatenhal. Daarnaast is er voor de wat oudere jeugd nog een disco aanwezig.

Verder is er een binnenspeeltuin! Wat voor weer het ook is, de binnenspeeltuin van De Schatberg staat altijd garant voor uren speelplezier! Op 130m2 kunnen uw kinderen klimmen, klauteren en een plons nemen in het ballenbad. Zigzag omhoog door de torens om daarna door de glijbaan weer naar beneden te zoeven. Het binnenspeelparadijs is opgedeeld in drie verschillende speelgebieden. Er is een juniorzone, een kleuterzone en een peuterzone. De peuterzone is bijvoorbeeld een gedeelte voor de allerkleinsten, waarvoor een speciaal hoekje ingericht is met allemaal soft-play materiaal. De speeltuin heeft een overzichtelijke indeling en voldoet aan alle nodige veiligheidseisen. Kortom een ideale uitvalsbasis indien het weer eens wat minder is! Maar natuurlijk ook buiten zijn vele speeltuinen.

In de gezellige serre kunt u genieten van een hapje en een drankje, terwijl u uw kroost in de gaten kunt houden tijdens het spelen. Dus kortom genieten uw kinderen dan geniet u nog eens extra van uw vakantie.

Je kunt tevens waterskin en wakeboarden in Limburg! Seven-twenty cablepark is de eerste kabelskibaan in deze mooie provincie, gelegen op Recreatiecentrum de Schatberg te Sevenum. Waterskin aan een kabelbaan is geschikt voor jong en oud, natuurlijk is een zwemdiploma verplicht! Na het bekijken van een instructie DVD en een korte uitleg kun je het water op. De baan heeft een omtrek van 780 meter en draait met een snelheid van 30 km/uur. Aan de baan kunnen 11 personen tegelijk skin. Voor meer informatie zie www.seven-twenty.nl

Verder is er ook een groot klimpark wat bestaat uit 15,  22 meter hoge houten palen. Aan deze palen zijn op verschillende hoogtes platformen bevestigd die met klimelementen aan elkaar zijn verbonden. Middels een touwladder, een brug, een liaan of een kabelbaan klim of slinger je dan van platform naar platform.

Het klimpark bestaat uit vier verschillende routes. De laagste route begint al op zo’n anderhalve meter en de moeilijkste en hoogste route eindigt op zo’n 15 meter.